LØRDAG 26. SEP 2015 - KL 21.00
GRATIS

CHRISTIANIAS FØDSELSDAG

ZOO ME NOW

FRI GALAXE

I anledning af CHRISTIANIAS FØDSELSDAG inviterer Loppen indenfor til stor, gratis fest!

På scenen præsenterer vi: 

ZOO ME NOW startede rejsen d. 19. marts 2013 – og siden er det gået stærkt: Bandet har spillet over 60 koncerter på landets festivaller og spillesteder, fået støtte fra ORA ved deltagelse i deres ”Audition Days” og ”Plekter tour”. Ligeledes har Royal Unibrews ”Tak Rock” udvalgt bandet til showcase.

I 2014 fejrede ZOO ME NOW deres debut EP på et fyldt High Voltage og siden har bandet turneret i hele Danmark. Undervejs er der lavet musik video med filmproduceren Nuka Woelk og resultatet er blevet en velproduceret kortfilm/musikvideo til debutsinglen ”Die For Me”. Al denne medvind har desuden resulteret i en kontrakt med det britiske label/A&R/management team Holier Than Thou Records, hvorefter det bl.a. er blevet til airplay på DR P6 Beat, MyRock (rotation) og diverse radiostationer i England og Australien. I 2015 udgiver ZOO ME NOW deres 2. EP, ”High on Speed”, og der udsigt til video release samt tour i bl.a. Danmark og England! 

”I ZOO ME NOW handler det grundlæggende om at være sig selv og udleve sine evner. Alle overflødige lag er skrallet af og det er vores styrke”. - ZOO ME NOW

 

Københavns største flower-power-protest-syrerock-kollektiv FRI GALAXE åbner festen!

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 26. sep 2015
Add to Calendar