FREDAG 19. AUG 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 120KR

BOUNDARIES

MAVOURNEEN

KICKING THE CURB Presents: Boundaries + Mavourneen

Mørk post-punk, fortvivlelse og støjende guitarer ramler sammen, når Boundaries og Mavourneen mødes til en intens, dystopisk og smuk aften på Loppen fredag d. 19. august 2022.

Boundaries er lyden af skandinavisk alternativ rock anno 2022, og med adskillige anmelderroste koncerter og flere singler i rotation på P6 Beat har bandet for længst etableret sig som et navn, man bør holde øje med inden for post-punk og støjrock. De udgav deres debut-EP i 2018, som modtog ros fra internationale medier som KEXP, DIY og Visions Magazine, og sikrede dem et gig på Roskilde Festival året efter, som Soundvenue krediterede med fem stjerner og følgende ord:

"Hele koncerten fremstod som en symfoni, hvor stigninger og fald var nøje tilrettelagt. Således byggedes der mod slutningen op til det store crescendo, hvor den hypnotisk ekspansive "Push" særligt viste Boundaries som et frådende bæst med appetit på og åbenlyst talent til meget mere” 
- Soundvenue (5/6)

I 2021 udgav Boundaries debutalbummet, Maidan, der må anses som den foreløbige kulmination på bandets vision om at skabe rockmusik, der er relevant i dette årtusinde. Her søger de inspiration i det uortodokse og binder det sammen med deres dokumenterede post-punk-evner.

Albumudgivelsen blev fulgt op af en mindre efterårstour rundt i landet samt en optræden på den anerkendte festival i Hamborg, Reeperbahn. Til foråret er Boundaries igen klar til at bringe deres insisterende og mørke post-punk ud til landets spillesteder og ramler sammen med den danske støjrock-duo, Mavourneen, på Loppen d. 19. august. 

Bag kunstnernavnet Mavourneen blander Hans Gustav Björklund Moulvad og Benedicte Pierleoni-Nielsen (Baby in Vain, Brimheim m.fl.) lydmure, aggression og melankoli sammen i en smeltedigel af støj og intensitet. I foråret 2020 udgav duoen EP'en, Carnivore Sky, som blev indspillet i Sonic Youths studie i New York i samarbejde med Steve Shelley (Sonic Youth) på trommer, Jared Artaud (Alan Vega, The Vacant Lots) som producer og grammyvinder Ted Young som tekniker.

Allerede inden udgivelsen havde Mavourneen dog fået opmærksomhed både herhjemme og i udlandet på baggrund af to hæsblæsende live-udgaver af sangene "Burst" og "Fountain of Youth", som danske Passive/Aggressive skrev følgende om:

"Det er følelsen af den totale udskejelse, hvor intet holdes tilbage og efterlades uafklaret. Den gennemførte ekvilibrisme mellem det hårdtslående og det sårbare"

Mavourneen har allerede spillet koncerter i hele landet bl.a. som support for Gang of Four og Viagra Boys og har gæstet en række danske festivaler inklusiv SPOT og UHØRT Festival. Bandet er nu i fuld gang med produktionen af deres debutalbum som produceres og mixes af Nis Bysted (Iceage, Liss, First Hate, etc).

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 19. aug 2022
Add to Calendar