FREDAG 26. APR 2024 - KL 21.00
ENTRÉ: 160KR

BABYLOVE AND THE VAN DANGOS

THE CHAINS

Babylove & The Van Dangos vender endelig hjem og spiller en række danske koncerter i foråret, så få pudset danseskoene af og gør dig klar til et brag af en fest, når et af verdens bedste ska- og rocksteady-bands rammer Loppen fredag d. 26. april!

Når det kommer til ska, er Babylove & The Van Dangos blandt den absolutte elite! Efter 20 år på landevejene i Europa og Asien, 700 koncerter på festivaler og klubscener, airplay på seks kontinenter, er bandet i musikalsk topform og i foråret 2024 udgiver de deres syvende studiealbum og tager på en eksklusiv turné i Europa, der også inkluderer koncerter i Danmark. 

Babylove & The Van Dangos er et world music band med et betagende take på den jamaicanske musikgenre - spækket med sprudlende caribiske rytmer, en skarp blæsersektion og den energiske Daniel Broman i front. Deres ska- og rocksteady-musik er udadvendt, melodierne er poppede og teksterne er personlige og samfundsrelevante. 

“... a masterpiece - the six musicians have everything. Only The Slackers from N.Y. are on the same level" - riddim Mag 

I 2019 udgav bandet deres seneste album The Golden Cage til flotte anmeldelser fra hele verden - deres catchy tunes nåede endda helt ud til radiostationer i både Venezuela og Mexico - og nu er Babylove & The Van Dangos endelig klar med deres syvende album, viderefører bandet deres melodiske og analoge musikunivers med 10 nye sange.

Selvom du roligt kan glæde dig til nyt album, skal Babylove & The Van Dangos' iørefaldende og livsglade musik opleves live, og det får du muligheden for, når bandet tager på 20-års jubilæumstour til foråret og vender tilbage til Loppen d. 26. april!

THE CHAINS 

Måske har Danmark brug for en supergruppe indenfor de jamaikanske genrer reggae og ska? Det var i hvert fald det Pato Siebenhaar (Furillo, Trolle // Siebenhaar), David Peter Jørgensen (Cry Tough Sound), Kevin Leo (Leo & The Lineup), Jacob Palitzsch (Napoleon Solo) og Bjørn Hardenberg (Von Dü) fandt ud af ovenpå Terry Halls, den legendariske forsanger i The Specials, alt for tidlige død i 2022. 

Bandet opstod netop i forbindelse med den hyldestkoncert til Terry Hall, der blev afholdt på Loppen i 2023. Kemien var ikke til at tage fejl af, og snart havde medlemmerne, der tæller tre generationer af reggae og ska connoisseurs, fremtryllet en række demoer og debuterede som band på Mærkbar den 17. februar 2024. 

“Vi satte os ned og blev enig om at lave det, vi følte, der manglede: Et rigtig fedt ska- og reggaeband,” siger Pato Siebenhaar. “Vi kommer alle fra en gør-det-selv-baggrund, vi er alle et produkt af den undergrunds scene, hvor denne musik bor. Vi ved, at hvis vi mangler noget, må vi selv skabe det, for der kommer ingen fra den kommercielle verden og gør det for dig. Det er bare op på hesten, skrive nogle sange, øve og spille dem og håbe på, at folk danser til dem.”

Med både Babylove & The Van Dangos og The Chains på scenen skal der nok være rig lejlighed til at få fut i fødderne, så kridt danseskoene og spankulér ned på Loppen den 26. april!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 26. apr 2024
Add to Calendar