ONSDAG 14. DEC 2022 - KL 20.00
ENTRÉ: 120KR

LOPPEN & JAZZ CLUB LOCO PRESENT:

AUTOMAT AUTOMAT(DE/DK)

URHAV(SINGLERELEASE)

IN XENON (HUSET)

I samarbejde med HUSET og Jazz Club Loco er vi stolte over at kunne præsentere en dobbeltkoncert på Xenon d. 14. december med det eksperimenterende kraut-jazz-orkester Automat Automat og Urhav, der samme aften kan fejre deres første officielle udgivelse.

Automat Automat og Urhav - to bands med helt forskellige koncepter samles for at komplementere hinanden på en perfekt måde. Men hvem er de to? 

AUTOMAT AUTOMAT er fri improvisation uden at være free-jazz, kraut-rock uden rock, musik til film som ikke er lavet endnu. Automat Automat skaber altid sit musikalske univers på stedet, altid nyt og altid anderledes. Ingen frygt for klichéer eller stilarter, randomness bliver til musik.

Livet tager form. Et tomrum med potentiale. Ophavet til alt.

URHAV er centreret omkring Rikke Hoffs melankolske tusmørkeunivers, hvori lys og skygge, glæde og sorg, og eksistentielle kvaler væves ind i mystiske synthflader og steelguitarens drømmende klagesange.

Genren lader sig ikke så let beskrive, men man skal forestille sig et kærlighedsbarn mellem Brecht/Weill, Kate Bush og Gary Numan. Stemningerne leder tankerne i retningen af den sovende storbys regnvåde gader, Film noir og forvredne revyviser. Mørket er koldt og skræmmende, men et sted derude findes lyset og varmen.

Lyset og varmen kan bestemt også findes på Xenon til denne dobbeltkoncert, som også byder på live-visuals, interaktivt forbundet med musikken, der vil understøtte den filmiske karakter i de to bands musik.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 14. dec 2022
Add to Calendar