Oplev morgendagens stjerner på Loppen, når vi i samarbejde med ORA og AuditionDays præsenterer henrivende indie-folk fra Alaska De Fraine, og dansksproget indie-rock fra Askestorm og post-punk fra Styrtdyk fredag d. 9. december!
ALASKA DE FRAINE kommer oprindeligt fra Sydney, Australien, men er for nyligt flyttet til København, hvor hun heldigvis har taget musikken med sig. Musikken er yndig men kraftfuld, og med sangtitler som "Moon Rising" og "Waterfalls With Glass", er det nemt at forestille sig, at De Fraine har ladet sig inspirere af den smukke naturområder i nationalparken, The Blue Mountains, som ligger lige uden for Sydney.
Hun har de seneste år kreeret fine indie-folkperler med storslåede strygerarrangementer, som med jævne mellemrum har fået lov til at se dagens lys, og fredag d. 9. december får sangene også lov til at leve live på Loppen til denne sene vinterudgave af AuditionDays.
ASKESTORM er barndomsvennerne Asger Falkesgaard-Ohlsen og Storm Trolle Trier som har spillet og skrevet musik sammen siden de var børn. En splittet ungdomstilværelse og livet som ung i en storby er med til at præge drengens univers og de tager især inspiration fra deres omgivelser. Deres omgivelser skaber rum til kærlighed, hverdag, kreativ udfoldelse og dermed i sidste ende musikken.
Askestorm kombinerer elementer af pop, singer-songwriter og klassisk rock og skaber dermed en lyd som minder om Ulige Numre og Undertekst. I sammenspil med deres ærlige og livsbekræftende tekster på både dansk og engelsk skaber det et bemærkelsesværdigt hitpotentiale.
Deres ærlighed kommer især til udtryk gennem deres nærværende performances - og på trods af deres unge alder har de allerede spillet en del koncerter i og omkring København blandt andet Skråen, uKirke og Richters og i foråret var de på tour med 10 stop rundt på Sjælland - blandt andet Pumpehuset, Rust, Elværket og Gimle.
Tavs sårbarhed og afgrundsdyb støj kolliderer i STYRTDYKs dansksprogede rock. Her svirrer blødende guitarmotiver og støvede synthesizere side om side med tanker om utilstrækkelighed, fremmedgørelse og fordømt kærlighed.
Bag pseudonymet finder man sangskriver Valdemar Dyrløv Schrøder, der igennem sine ligefremme tekster forsøger at vinde fodfæste på tilværelsens skælvende undergrund - eller blot lære at snuble, indtil det føles som at gå. Skrevet med stor omsorg for sin lytter og et afvæbnende smil på kanten til dybet.