FREDAG 29. SEP 2023 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 120KR

ASTROSAUR(NO)

LATE NIGHT VENTURE

KARAMBOLAGE

Til efteråret sender Astrosaur os afsted mod fjerne galakser med tunge riffs og bølgende grooves som drivkraft, når den norske powertrio rammer Loppen d. 29. september med både Late Night Venture og Karambolage som special guests!

Et sted mellem slutningen af 1990'erne og begyndelsen af 2010'erne blev riffet glemt, og dets transformative kraft - og evnen at transportere lytteren ind i en anden dimension - blev en kunst, der kun for alvor blev værdsat i rocken og metallens undergrund.

En af de stærke fortalere for denne transformative kraft er ASTROSAUR - en overset perle på den internationale heavy psych rock og post-metal scene, der har brugt riffet som deres primære transportmiddel siden deres debutalbum Fade In // Space Out fra 2017.

Den norske powertrio kombinerer genkendelige elementer fra mange genrer som postrock, doom metal, psykedelisk rock og progressiv metal og er blevet beskrevet som "det næste store post-metal band" af MetalSucks.net som - på deres seneste album Portals fra 2022 cementerer de sandheden i denne påstand.

"... they’ve got an identity and sound all their own, and one that needs to be heard" - Distorted Sound (8/10)

Astrosaur har for længst demonstreret deres imponerende live-evner på festivaler som Complexity Fest, Vacuum fest, Portals Festival og A Colossal Weekend og desuden turneret med navne som Agent Fresco, Leprous og Kvelertak. Fredag d. 29. september sender de Loppen ud i stratosfæren

LATE NIGHT VENTURE
Det københavnske post metal-orkester Late Night Venture blev dannet i 2006 og udgav samme år sit selvbetitlede debutalbum. I 2012 tog de hul på sin “kosmiske trilogi” med det andet album Pioneers of Spaceflight, som blev fulgt op af Tychonians i 2015 og fuldbragt med Subcosmos i 2019.

Undervejs har Late Night Venture forfinet sin post-metalliske lyd rundet af bandets poetiske, skandinavisk klingende udtryk og samtidig spillet mere end 400 koncerter i hele Europa, og i marts videreførte den københavnske kvintet deres lange historie med udgivelsen af deres femte album V: Bones Of The Extinct.

"... det her kunne meget vel udgøre soundtracket til menneskehedens undergang!" - Heavymetal.dk (8/10)

KARAMBOLAGE
Karambolage er en instrumental rocktrio bestående af rutinerede kræfter fra bl.a. Bersærk, Eigengrau, IIIrd Alternative og Los, som i 2019 fandt sammen omkring nye, originale kompositioner. Musikken beskrives måske bedst som en karambolage af melodisk post-rock og riffdrevet dessert-rock, prog-rock og flabet noise-jazz. De dynamiske numre rummer sjældent gentagelser og bevæger sig imellem skrøbelige øjeblikke med luft i rummet til klimatiske temaer, episke riffs og anmasende dissonanser.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 29. sep 2023
Add to Calendar