FREDAG 15. APR 2016 - KL 21.00
GRATIS

AKSGLÆDE (RELEASE)

VI LEGER MUSIK

AKSGLÆDE - Releasekoncert

Aksglæde har haft et stærkt 2015 med anmelderroste koncerter på HUSET-KBH, Pumpehusets Byhave og Vinterbyhaven. Derudover har de markeret sig i radiolandskabet, hvor P6-BEAT fx. udnævnte Aksglædes hit ’Lille Taarbæktøs’ som én af de bedste sange i 2015 fra et upcoming band.

"Aksglæde er lyrisk og digterisk musik. De har en sound af den dansksprogede kultur- og musikarv. Man kan høre, at de er inspireret af den danske indierocks konge, Nikolaj Nørlund, og af den samfundskritiske mester C.V. Jørgensen,” siger Casper Bach Hegstrup fra P6-BEAT.

Aksglæde tager dog også den dansksprogede pop i nye retninger, og trækker på internationale inspirationskilder som Tame Impala og Prefab Sprout. Tekstuniverset bærer præg af en blå bittersød kærlighed, der minder om sommer. Alligevel bliver musikken leveret med en tilpas ironisk distance, hvilket også er grunden til, at Aksglæde bliver kaldt ”den danske Mac Demarco”. 

Nu er Aksglæde klar med deres debut-EP, der er produceret af Peter Brander (C.V. Jørgensen, Sort Sol m.fl.). Det bliver fejret på Loppen med gratis releasekoncert og mulighed for at købe den selvbetitlede EP på vinyl. 

 

VI LEGER MUSIK

Som opvarmningsband kommer Vi Leger Musik, der i år har lanceret sig på den danske musikscene. Og med stor succes. De er netop blevet udvalgt som en af de nominerede til årets KarriereKanon, præcis som Aksglæde var sidste år. Vi Leger Musik, er som navnet afslører, et legesygt band, der spiller på det barnlige og ungdommelige i musikken. 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 15. apr 2016
Add to Calendar