FREDAG 13. OKT 2023 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 160KR

OBS. FÅ BILLETTER!

AFSKUM

Indtil nu har Afskum været indhyllet i mystik, men hypen fra hans live-koncerter er ikke til at tage fejl af, og med udgivelsen af sit selvbetitlede album har vi ifølge Soundvenue fået "et unikum på den danske musikscene". Forvent noget ud over det sædvanlige, når Afskum indtager Loppen fredag d. 13. oktober!

Afskum. Navnet emmer af dårligdom. Et afskum er ifølge ordbogen en afskyelig person. Og så hørmer navnet langt væk af metal. Alt dette kunne næppe være længere fra virkeligheden og det Afskum står for. Men hvad er det så, spørger du måske?

"Halvdelen af samtalen om ham har handlet om, hvad han ikke har gjort – nemlig at udgive musik. Den anden halvdel har kredset om, hvor god den uudgivne musik er" - Soundvenue (5/6)

Med den ene medrivende koncert efter den anden - bl.a. sidste års storroste koncert på Roskilde Festival - har røgsløret så småt begyndt at løfte sig, og nu har den mystiske sanger endelig sluppet sit selvbetitlede debutalbum til flotte anmeldelser i de danske medier.

"Afskum er kompromisløs. Afskum er usammenlignelig" - GAFFA (5/6)

Afskum er musik, som flyder let, men som vejer tungere, end overfladen lige afslører, og på albummet mødes man af mørke, synth-bårne popsange i mol og tekster om angst, skam og fortrydelse fra et tankerigt sind, leveret af en charmerende - halvt messende halvt eksplosiv - snøvlevokal. 

Bag Afskum finder vi Prince Askar og hans fortællinger om livet som ungt menneske og indvandrer i Danmark. Afskum udgav sit debutalbum den 21. april 2023, og efter sin koncert på Frigjort Festival i 2021, vender han endelig tilbage til Christiania, når han indtager Loppen fredag d. 13. oktober med fuldt bandt og fuld energi!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 13. okt 2023
Add to Calendar