Frivillig på Loppen

 

Hvad er Loppen?

Loppen er et kollektivt styret spillested på Christiania. Loppen har eksisteret siden 1973 og er det ældste spillested i Nordeuropa, hvor nogle af de største internationale- såvel som utallige undergrundsbands har spillet gennem tiden. Vores ugentlige mandagsmøde er den vigtigste del af vores kollektive styreform hvor alle beslutninger tages ved konsensus. Som frivillig loppe er man derfor en del af alle aspekter af Loppens drift og profil.
 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et stærkt fællesskab, medbestemmelse, og på sigt muligheden for at få erfaring i de forskellige aspekter af at drive et alternativt spillested (herunder booking, lys, bardrift, økonomi, PR, lyd, grafik, catering, organisation, osv.). Der lægges dog vægt på, at du har godt styr på de øvrige opgaver i den daglige drift, før du kan blive en del af de mere specifikke grupper. Derudover tilbyder vi en masse fede koncertoplevelser, og ikke mindst at blive en del af en mangfoldig gruppe af forskellige musikglade mennesker.

 

Profil

Du brænder for musik, fællesskab, og er engageret, initiativrig, udadvendt og serviceminded. Vi lægger stor vægt på, at du ønsker at tage kollektivt del i Loppen i din dagligdag - kreativt såvel som praktisk. Det er en fordel (MEN IKKE ET KRAV!) hvis du har erfaring med bar, lyd, rengøring, kollektiver eller frivillighed generelt. Det vigtigste er dog altid at du har ønske om, og tid til, at tage aktiv del i kollektivet.

 

Vi forventer

At du generelt har tid til at deltage i vores mandagsmøder (hver mandag fra kl. 19.00), at du kan tage vagter hver måned indenfor de forskellige arbejdsopgaver, bar, afrydning, rengøring, garderobe, catering (dagsvagter som rengøring ligger typisk fra kl. 10.00-14.00, og aftenvagter 20.00-02.00 med fællesspisning kl. 19.00 - også i hverdage), og at du generelt tager del i den kollektive proces, der dagligt driver loppen.

 

Er du interesseret?

Så kig forbi Loppen til et mandagsmøde (hver mandag kl 19.00) og søg om at blive loppe, eller kom til en af vores hyggelige intro/info dage, som vi løbende annoncerer via facebook.com/musik.loppen. Du er også velkommen til at skrive på frivillig@loppen.dk, hvis du har nogen spørgsmål. Du skal være fyldt 18 år, men derudover opfordrer vi alle til at søge uanset køn, alder, etnicitet eller seksuel orientering. 

 

Vi glæder os til at møde dig!