LØRDAG 12. SEP 2020 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 100KR

VILDE GRÆS

OBS! Koncerten flyttes til lørdag d. 12. september.

De ligger ikke stille hen i folk-rockkvartetten Vilde Græs. Kun halvandet år efter den selvbetitlede debutplade står de klar med albumopfølgeren Vestenvind, der udkommer d. 1. maj. Det fejrer bandet ved at vende tilbage til Loppen med en releasekoncert lørdag d. 12. september.

Måske kender du bedst Morten Aron som guitarist i det danske psykedeliske rockband Spids Nøgenhat, On Trial eller Aron. Der er dog ingen tvivl, om han har fundet sin plads på den rette rockhylde som frontmand i Vilde Græs, hvor lydbilledet omfavner både alternativ country og ørkenblues med den psykedeliske folkrock lurende i kulissen.

Bandets forkærlighed for 60’erne og 70’ernes amerikanske West Coast rock er ikke at tage fejl af, og man ville med garanti finde plader med både Grateful Dead, og sangskrivere som Neil Young, Gene Clark og Bob Dylan, hvis man gik på opdagelse i Morten Arons pladesamling.

Tilbage i efteråret 2018 udgav Vilde Græs deres selvbetitlede debutalbum, der var gennemsyret af letflydende melodier og en varm live-orienteret lyd, hvor glæden ved samspillet mellem bandets medlemmer næsten stråler ud af højtalerne. Musikmagasinet GFR lagde heller ikke skjul på deres begejstring og tildelte albummet fem stjerner med en opfordring til ”at lade sig føre med ad strømmen på Vilde Græs’ musikalske flod.”

Nu er bandet klar med det nye album Vestenvind, der ligesom debuten er optaget live i studiet, og giver et råt og ligefremt billede af et band, der til tider spiller smukt, til tider stramt, til tider kaotisk, men altid som Vilde Græs. Glæd dig til at glide med på endnu en bølge i deres vildtvoksende folkrock, der rammer Loppen til efteråret!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 12. sep 2020
Add to Calendar