LØRDAG 29. MAJ 2021 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 120KR

RØGSIGNAL

MERDH LALEH

Lørdag d. 29. maj omdannes Loppen til et mekka af meditativ musik, når Merdh Lalehs eftertænksomme og ambiente lydflader møder Røgsignals farverige, eksperimenterende og pulserende strøm af melodisk jazz og indiebeats. 

Snakken falder næsten altid på Røgsignal, når DR P8 Jazz sætter fokus på den nye lyd i dansk, eksperimenterende jazz. Gruppens seneste album, Bodies, har ligeledes været ‘Ugens Album’ på radiokanalen med hundredvis af afspilninger.

Røgsignal er blevet fremhævet for et gennemgribende produceret lydbillede på plade, og et intenst og dragende liveudtryk på scenen. Det har bl.a. ledt til udsolgte koncerter i Danmark, en live optræden i radioen under DR P8s Jazz Sessions i Rundetårn og senest en plads som det danske bidrag til den anerkendte showcase ‘Nordic Jazz Comets’ i Paris.

"Røgsignal played flawless interlocking, glowing rock of the cultivated and self-sufficient kind”
 -​ ​All About Jazz​ om Røgsignals showcase på Pan Piper i Paris 2019​.

Bandet har udgivet to EP’er og to albums, der er blevet rost til skyerne af bl.a. GAFFA, Berlingske, Politiken, JazzSpecial og Undertoner.

Bag aliasset Merdh Laleh finder man Valdemar Kragelunds genre-nedbrydende ambient musik, hvor bidder af tidligere improviseret musik samples, dekonstrueres og sammensmeltes på ny til et virvar af frekvenser, som gennem insisterende stædighed og volume omslutter tid og rum.

Med debutudgivelsen, Your Eyes, på Petrola80 fra juni sidste år fik vi hele paletten af bløde og skrigende saxofoner, svævende kor og støjende synths på vinyl og streaming for første gang. Både herhjemme og internationalt fik albummet opmærksomhed og flotte anmeldelser, og rygterne siger, at der er mere på vej!

Røgsignal varsler ligeledes om ny musik i 2021, så glæd dig til at dykke ned i deres medrivende og meditative kompositioner, og få en smagsprøve på nye numre til koncerten på Loppen den sidste lørdag i maj. 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 29. maj 2021
Add to Calendar