FREDAG 01. OKT 2021 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 220KR

R.A. THE RUGGED MAN(US)

ALL MY HEROES ARE DEAD ALBUM RELEASE TOUR

MILEZ(UK/IT)

KCL & SKYGGESIDEN

Den amerikanske rapper R.A. The Rugged Mans ry er ikke at tage fejl af. Hans flow er eminent, teksterne er intelligente og hans stage-presence har sikret ham stor anerkendelse hos en lang række af hip hoppens største sværvægtere. Oven på hans seneste album, All My Heroes Are Dead, vender han nu tilbage til Europa og rammer Loppen d. 1. oktober med engelsk-italienske Milez og support fra KCL og SkyggeSiden.

R.A. The Rugged Man er en af ​​de mest fascinerende figurer indenfor amerikansk rap og har med sine kritikerroste album opnået en essentiel plads i hiphop-historien. Lige siden start 90'erne har The Rugged Man sat baren højt, og gået fra kult-status i undergrunden og et udskud indenfor branchen til en af de mest anerkendte rappere indenfor klassisk hip hop.

Hvad enten teksterne er vulgærer, humoristiske, følsomme eller politiske formår R.A. The Rugged Man altid at holde et overlegent lyrisk niveau, og har arbejdet sammen med hip hop-legender som The Notorious BIG, Wu-Tang, Tech N9ne, Rakim, Mobb Deep, Talib Kweli, Kool G Rap, Public Enemy, Brother Ali og mange flere. 

"R.A. er en forunderlig karakter der appellerer til alle ens følelser for god hiphop; han er teknisk overlegen, han er intelligent, han er frastødende, men enormt morsom, og så har han en helt vildt tosset personlighed" - Gaffa

I foråret 2020 udgav R.A. The Rugged Man albummet All My Heroes Are Dead, der forud for udgivelsen blev spået til at være hans bedste album til dato. Og det har i dén grad levet op til forventningerne. Fang den forvredne rapper, når han igen kan opleves på Loppen fredag d. 1. oktober i selskab med den nye rapkomet, Milez, og support fra KCL og SkyggeSiden.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 01. okt 2021
Add to Calendar