ONSDAG 12. MAJ 2021 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 50KR

PLEKTER TOUR

SASHA ADRIAN

OLIVER DENGSØ

KLANG

Den 12. maj præsenterer ORA og Plekter Tour tre spændende, nye songwriter-artister med hvert deres udtryk på Loppen. Med alt fra fængende guitarriffs og skæve synthflader med Sasha Adrian, over folk-dyder med svævende synths fra Oliver Dengsø til drømmende electronica fra Klang, er der en spændende aften i vente. 

Sasha Adrian 
Sasha Adrian er lyden af ny nordisk indie og garagerock. Sasha skriver sange om angst, om fortielser og om et liv der giver blå mærker. Fortællinger der på én gang er som taget ud af hverdagen og samtidig rummer en sårbar dybde, understøttet af hendes særegne og skrøbeligt insisterende stemme. Sasha Adrian’s lyd er drevet af fængende guitarriffs, skæve synthflader og en lyst til at flygte fra det hele, hvilket gør dem til et spændende nyt navn på en voksende dansk indiescene. Bandet har et ønske om, at musikken skal kunne rumme vores menneskelige skrøbelighed. Med nærvær og en ærlighed, der får dig til at lukke øjnene, bliver Sasha Adrian en oplevelse der vil sætte sig i kroppen som iskrystaller på en frostklar rude. 

Oliver Dengsø 
Musikalsk befinder Oliver Dengsø sig i en krydsning af gamle folk-dyder bragt til live med varmt, melodisk guitarspil og mere genrebrydende elementer såsom svævende synthflader og vokaleffekter. Oliver Dengsøs vokal er mest af alt enormt karismatisk og alsidig idet at hans register strækker sig fra den nærmest Leonard Cohen’ske askebæger-ryst til den mere inderlige og sårbare top. Tekstuniverset bygger på en samling af relaterbare, fragmenterede refleksioner fra et fortællende fluen-på-væggen-perspektiv, hvor livets uundgåelige melankoli koblet med charmerende galgenhumor er et gennemgående tema. 

Klang
Den 23-årige producer Klang er kendt for sin drømmende og organiske take på electronica der bevæger sig imellem drømmende soundscapes, atmofæriske rytmer og beatdrevende klubmusik. Både som producer og grafisk designer inviterer Klang lytteren ind i hans kreative og intime univers som rammer lytteren inde i solar plexus som efterlader en følelse, afslappelse, nysgerrighed og forbløffethed. Igennem livets op- og nedture er Klangs hemmelige våben hans kreativetet, som han bruger til at udtrykke hans følelser og vise det smukke og kaostiske i verden. 

----------------------------------------------------------------
Plekter Tour er en koncertudveksling mellem bands og solister fra hele landet. Med støtte fra ORA – Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere, får danske bands hjælp til at komme ud og spille over hele landet. De deltagende bands bliver udvalgt via en landsdækkende ansøgningsrunde, hvor et panel af etablerede musikere og branchefolk udvælger de mest lovende stjernefrø i det danske musiklandskab. Til denne aften vil man derfor blive mødt af sprudlende nye musikalske talenter, som meget vel kan blive ”the next big thing”. 

Koncerten er en del af Plekter Tour, der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond. 

Læs mere på: https://www.ora.dk  

OBS: Koncerten bliver afholdt ud fra de gældende coronarestriktioner. 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 12. maj 2021
Add to Calendar