ONSDAG 01. APR 2015 - KL 20.30
ENTRÉ: 55KR

PAPER TIGERS

THE MIGRANT

PAPER TIGERS Paper Tigers består af Nicklas Løvén, Max Hoffmeyer og brødrene Linus og Andreas Valdemar. De 4 har spillet sammen i snart 6 år som Paper Tigers. De har turneret i Danmark som support for bl.a. The Blue Van og Norges største rockband, BigBang. I november 2014 udkom deres debutalbum "head over heels"!

Paper Tigers er et yderst velspillende band, der trækker på så gamle dyder som at kunne fyre et rockshow af, uden at gå på kompromis med det musikalske. Tværtimod. Deres gennemførte MOD-udtryk, med alt hvad den indebærer af frisurer, blomstrede skjorter, chelsea-støvler samt en kærlighed til autentisk, melodisk britrock gør at Paper Tigers leverer et fantastisk show der er yderst dragende. Det er powerfuldt, energisk & leveres med glimt i øjet.

"Anglofile rock 'n' rollere giver dansk rock et længe ventet spark i røven" skrev GAFFA om bandets koncert på dette års Newbees Festival og kvitterede med karakteren 5/6.

I august udkom Singlen, Head over heels", som bærer samme navn som det kommende album. Singlen blev hurtigt sat i rotation på DR P4, MyRock og kort tid efter udgivelsen blev den valgt til "Ugens Kanon" af Karrierekanonen, hvilket gav bandet airplay på både P6 Beat og P3. Programmet Debut på P6 Beat inviterede også bandet i studiet til et længere interview.

Singlen viste et band, der med gennemført stilbevidsthed turde spille den afart af britisk inspireret rock, der lå medlemmerne nærmest. Paper Tigers er fuldt ud fortrolige med det fortryllende og forunderlige ved at bruge gamle, autentiske instrumenter. Singlen er en stærk markør for, hvad man kan forvente af albummet.

På trods af, at det er svært af fange den oprindelige nerve og det nærvær, som koncerter ofte byder på, har Paper Tigers ramt bandets livsbekræftende liveudtryk i studiet og ført energien over på albummet, og de 11 varierede numre på debutalbummet sparker til alle sider. Det gælder både de gedigne rocknumre som "This is not alright", "The Nights are not meant for sleep", balladerne "All Inside My Mind", "Goodbye" og de sange der er helt oppe i tempo og helt ude i pappet af højtalerne som "Better Than Nothing" der har Steffen Westmark (The Blue Van) med på gæstevokal.

 

THE MIGRANT Frontmand Bjarke Bendtsen har gennem de sidste år været på farten på denne og hin side af Atlanten, og som på de forrige albums fornemmes også på “Flood” rejselysten, store landskaber og vildtvoksende ideer. Til forskel fra tidligere er dette album indspillet live over en en håndfuld dage i et sommerhus på Lolland, og med de musikere The Migrant normalt har med på scenen. Den intense live­energi, som gruppen er kendt for til koncerterne, er det for første gang rigtigt lykkes at få med på en plade. Samtidig har sangene en umiddelbarhed og styrke, der sammen med Bjarkes sitrende vokal kommer til sin ret i et organisk lydbillede, hvor den utøjlede rock­folk frit kan boltre sig. Sprøde beats, hjemsøgte kor­sangere og en guitarist, der faldt i syregryden som barn, er andre forførende ingredienser.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 01. apr 2015
Add to Calendar