FREDAG 14. MAJ 2021 - KL 21.00
UDSOLGT

NEU SIERRA

Med sin dybe, insisterende og varme vokal har Neu Sierra indledt et nyt kapitel på den nordiske noir-rockscene. Til foråret får de støvede og støjende kompositioner liv, når de for første gang opføres med fuld besætning live på Loppen.

Født og døbt i kølvandet på den oprindelige københavnske punk-scene, runger de rå og dunkle gader i Neu Sierras sanselige og poetiske musik. Med lige dele ynde, råddenskab og autoharpe smelter hun få elementer om til store, musikalske grandiositeter. Hun har tidligere brugt sin varme, mørke stemme i samarbejdet med sværvægtere som den amerikanske jazz-stjerneguitarist Mike Stern, det franske post-punk-easy-listening-fænomen Nouvelle Vague og Violent Femmes-frontmanden Gordon Gano.

I november debuterede Neu Sierra med singlen "Dirty Me", der med et mørkt og sansemættet lydbillede varslede vinterens indtog og fik anmeldernes opmærksomhed.

“en folket, dyster sang om et overgreb, der kanaliserer lige dele Nico og Nick Cave and the Bad Seeds. En rå, drømmende og vedkommende sang om seksualitetens alvor” - GAFFA Danmark

Til foråret udgiver Neu Sierra sin debut-EP, Sulphur and Molasses, og fredag d. 14. maj kan du opleve hendes intense midnatsstemme på Loppen, når den svøbes ind i støjende og melodiske guitarer, ekspressive trommer og autoharpe. 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 14. maj 2021
Add to Calendar