FREDAG 28. AUG 2020 - KL 22.00
KØB
FORSALG: 150KR

KONCERTEN ER AFLYST!

KEN RING(SE)

'DEN SISTA FESTEN'

OBS! På grund af corona (COVID-19) er vi desværre været nødt til at aflyse Ken Rings koncert på Loppen den 28. august. Alle billetter refunderes. Vi er i gang med at kigge efter nye datoer for foråret 2021 - stay tuned!

Oven på 21 legendariske år og imponerende 15 albumudgivelser, udgiver Ken Ring sit absolut sidste album i 2020 og tager på en tilhørende afskedsturné. Oplev den svenske rapper til DEN SISTA FESTEN på Loppen d. 28. april!

Lige siden debutalbummet Vägen tillbaka fra 1999 har Ken Ring været én af de vigtigste spillere på den svenske hiphop-scene. Med tre nomineringer til det svenske The Grammis og et hav af kritikerroste albumudgivelser bag sig, er rapperen nu klar med et sidste album, som både vil opsummere og sætte punktum for en flot karriere.

I 2020 er drager Ken Ring ud på sin akustiske turné Tack För Mig, der overtager nogle af landets fineste spillesteder for et siddende publikum, og nu har den svenske rapper nu også valgt at tage på en sidste klubturné - DEN SISTA FESTEN

Turnéen tager Ken Ring forbi 10 byer i Skandinavien, der byder på både klubkoncert og efterfest på Loppen. Til DEN SISTA FESTEN har rapperen allieret sig med den knivskarpe DJ 2much, der både vil indhylle Loppen i tung hiphop og agerer ligeledes backing DJ for Ken Ring, hvor den ene banger vil afløse den anden. 

Gå ikke glip af den sidste chance for at opleve den legendariske rapper, inden han lægger mikrofonen på hylden!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 28. aug 2020
Add to Calendar