SØNDAG 10. OKT 2021 - KL 15.00
KØB
FORSALG: 100KR

JIMI TENOR(FI)

& KAPTAJN ØRENTVIST

PÅ CHRISTIANIAS BØRNETEATER

I samarbejde med Jazz Club Loco er vi stolte over at kunne præsentere en eksklusiv koncert med den elektroniske pioner, Jimi Tenor, som siden 90'erne har lavet utallige udgivelser. Søndag d. 10. oktober indtager han Christianias Børneteater i selskab med Kaptajn Ørentvist bestående af Jørgen Teller, Erik Kimestad, Kristian Tangvik og P. O. Jørgens til en matinékoncert.

Jimi Tenor er et unikum i musiklandskabet; en musikalsk kamæleon som ubesværet bevæger sig fra kosmisk jazz, highlife og afrobeat, til funky dub, lounge-house og techno. Han er hyper-produktiv og udsender løbende plader på flere selskaber, der bl.a. tæller det legendariske Warp Records, Ubiquity Records, Strut Records og på det seneste Philophon.

Gennem de seneste par år er han særligt blevet anerkendt for hans samarbejde med den legendariske Fela Kuti-trommeslager, Tony Allen, men i foråret vendte han tilbage til sit eget, finske label Puu med albummet, Deep Sound Learning (1993 - 2000)​, som er en samling af hidtil uudgivet, men fuldstændigt mageløst materiale. 

"Deep Sound Learning is an ideal companion to last year’s exploration of Jimi Tenor’s early works, and shows just how consistent he could be – and how much fun he had while doing so. There will be something for everyone in this set, that’s for sure." - Arcana.fm

Til denne koncert har Jimi Tenor allieret sig med en række store kapaciteter fra den danske og norske jazz- og eksperimenterende musikscene - nemlig Erik Kimestad (trompet), Kristian Tangvik (tuba), Jørgen Teller (rhythm ’n’ space-floor guitar, synthesizer) og P.O. Jørgens (trommer og lydskulptur).

Det er ikke helt til at sige, hvor Jimi Tenor og Kaptajn Ørentvist tager dig hen, men lige meget hvad, er det uden tvivl en rejse, du ikke vil gå glip af. Så kom med og flip ud søndag d. 10. oktober på Christianias Børneteater.

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 10. okt 2021
Add to Calendar