FREDAG 28. MAJ 2021 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 100KR

JAGUAREN I SKOVEN

'SKATTEJAGT' RELEASE

OBS. Koncerten er rykket til fredag d. 28. maj. Billetkøbere vil modtage mail fra Tikkio med info om refundering eller ombytning af billetter til gavekort. ​

Med titler som "Tudse", "Hiphop Hitchcock", "H.C. Andersen Vandt VM" og "Langt Fra København" er Jaguaren i Skoven klar til at indtage Danmark, når landet åbner op igen. Kom med d. 28. maj, når dyret slippes løs på Loppen og udgiver debutalbummet Skattejagt.

I Nordskoven cirka 10 timers gang fra København ligger en lille træhytte, hvor der i den seneste tid er sivet krads fuzzguitarer og tågede popmelodier ud gennem sprækkerne.

Når der bliver stille, ser man ofte en skikkelse sidde ude på en havestol med havregryn og snaps. Omkring solnedgang og solopgang er det som om, hans syn og hørelse ændrer sig, men han hedder Jack Skov, og er efter hans læges udsagn beviseligt et menneske. Det er ham, der står bag melodierne, og sammen med sine fire medsammensvorne, Fugl, Velourhanen, Steen og Rævefar, har han indspillet et psykedelisk popalbum på dansk. Albummet udgives på Danmarks Befrielsesdag d. 5. maj, og første single herfra “Release the Witch” er netop sendt på gaden.

Som på flere af albummets sange er temaet at give slip og genopdage naturen i sig selv og verden derude; et råb til himlen og jorden og alle derimellem om at tænde ild i hjerterne, og lade kærligheden og friheden eksplodere i en rus af dans og fest. Jack synger for, mens det free-rockede band bidrager med snerrende guitarer og trommer på lur, gjaldende kor, fuzzguitar-soloer, svævende engle og tunge tæsk. 

En nabo fra skoven udtaler: "Det er sådan lidt, som hvis Anne Linnet havde fået et barn med Jim Morrison. Det lyder mærkeligt, men jeg kan li' det!". Glæd dig til releasekoncerten for debutalbummet Skattejagt på Loppen lørdag d. 28. maj!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 28. maj 2021
Add to Calendar