FREDAG 11. SEP 2020 - KL 21.00
ENTRÉ: 150KR

KONCERTEN ER AFLYST!

HINDS(ES)

JENNY(DK)

OBS! Koncerten er desværre aflyst. Billetkøbere vil modtage information vedrørende refundering via Tikkio.

De spanske indierockpiger i Hinds ved, hvordan man fester - og den 11. september viser de os andre hvordan man gør, når de starter byens bedste tirsdagsfest på Loppen.

Med to anerkendte albums bag sig, Leave Me Alone og I Don't Run, der har mere end 50 millioner streams verden over, har Hinds fået global anerkendelse for deres musikalske ærlighed, kompromisløshed og anarkistiske måde at arbejde med deres ærlige, sjove, charmerende musik.

Hinds tror på at arbejde hårdt, spille hårdt og feste hårdt, og de undlader aldrig at bringe al den energi på scenen, hvilket har ført dem til at spille over 500+ shows over hele verden, inklusiv koncerter på Glastonbury, Primavera Sound, Pitchfork Paris og Fuji Rock Festival.

Support: Jenny
Jenny er et nyt projekt/alterego med base i København skabt af Barbro Kuypers, Emma Ottsen Knudsen og Sophia Hage. De begyndte samarbejdet i foråret 2019 for at udfordre deres egen opfattelse af musik samt kulturen, der omgiver den.

Alle tre medlemmer kommer fra en instrumental baggrund, hvilket skaber en ikke-tøvende og naturlig blanding af alle instrumenter der spilles på, såsom guitarer, trommemaskiner, samplere og synthesizere. At alt håndspilles, skaber en levende og åndende oplevelse, som medfører en kaotisk blanding af larmende techno-beats, ligetil 60’er harmoniserede melodier og tunge guitar-riffs.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 11. sep 2020
Add to Calendar