LØRDAG 06. JUN 2015 - KL 21.00
ENTRÉ: 50KR

HELHORSE

BITE THE BULLET

HELHORSE

Siden den udsolgte koncert i november på Stengade har Helhorse været en tur i studiet og indspille deres tredje album. Albummet er produceret med superproducer Michael Beinhorn bag knapperne. Michael Beinhorn har ud over Helhorse også produceret prominente artister som Soundgarden, Ozzy Osbourne, Korn, Red Hot Chili Peppers og danske Mew.

Helhorse spiller derfor en live showcase for deres tredje album på Loppen d. 6. juni. Udover showcase vil bandet også spille numre fra deres tidligere albums ”Oh Death” og ”For Wolves and Vultures”. 

Forsanger Mikkel Wad Larsen beskriver det nye album som ”nok det tungeste og mest musikalsk vidtspændende album Helhorse har lavet”, og med Michael Beinhorn som mentor og producer har bandet fået slået hul på den lyd og det punch, som Helhorse altid har forsøgt at fange. Helhorses tredje album bliver et tungrock-album men inspireret af de tidlige 70’eres klassiske rockscenes beskidte selskab: Black Sabbath og Thin Lizzy, tøjlet af Helhorse fandenivoldske og direkte konfronterende mørkerock, som har sine rødder i grunge, punk, sludge og hardcorescenen. 

Helhorse er netop kendt for sine direkte konfronterende live-performances, og med forsangeren Mikkel Wad Larsens konstante krav om vedholdende opmærksomhed fra publikum, bliver disse ikke efterladt mange muligheder for at slippe for at lade sig rive med af den stemning Helhorse sætter som standard for deres koncerter. 

 

BITE THE BULLET

Københavske Bite The Bullet er lyden af gnistrende fuzzrock, melodisk psychedelica og ren rock’n’roll. Med et drive af lige dele passion, nærvær og en søgen efter at få det enkle til at virke stort, det oprindelige til at virke nutidigt og nuet til at være stærkt, er de nu klar med deres andet album ​'Wheels'.

I et musikalsk smeltedigel af britisk 70’er rock, skandinavisk psychrock og generationer af rustik amerikansk blues fra Howlin Wolf til Dan Auerbach, skaber Bite The Bullet et opdateret bud på en retrorockplade med både hjerte og hjerne. Med sange som “What Am I Doing Here”, “Uniform“ og “Wheels” får lytteren både melodiske hooks, rå guitarer og et lyrisk univers om fremmedgørelse og desperation.

For Bite The Bullet handler rock ́n ́roll om at leve i nuet og være spontan, hvilket har været hele drivkraften for skabelsen af Wheels. Pladen er et øjebliksbillede af hvor de står rent musikalsk og menneskeligt. Hele processen er gået hurtigt, lige fra at skrive sangene til at indspille og mixe pladen på bare 12 dage. Dette har ikke været for at forhaste processen, men for at bevare kreativiteten, nærværet og spilleglæden.

Siden Bite The Bullet blev dannet i 2012 er det blevet til et hav af koncerter i både Danmark og Tyskland og seneste en vellykket tour i 2014 på 18 shows i Tyskland og Østrig. Deres første album blev udgivet på det tyske selskab Bilocation Records og fik en flot modtagelse i pressen. Selveste Lemmy fra Motörhead har sågar håndplukket et eksemplar af pladen fra det tyske pladeselskab.

 

Denne aften bliver også markeret som sæsonafslutning på Loppen, og da Helhorse skulle være garanter for at ryste Christiania helt ud til voldene, er der altså lagt op til fest ud over det sædvanlige!

Og sidste men ikke mindst - de gode folk fra Devilution DJ'er.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 06. jun 2015
Add to Calendar