TIRSDAG 07. APR 2015 - KL 20.30
ENTRÉ: 140KR

EYEHATEGOD(US)

TOMBSTONES(NO)

LLNN

Sludge-legenderne kommer tilbage til Loppen!

Ud af den New Orleanske metalscene kommer EYEHATEGOD som et af de mest hæderlige og karakteristiske bands. De har eksisteret siden 1988 og har sat dagsordnen for sludge som genre. Den slæbende lyd med blueset og distortet guitar, tordnende trommer og Mike Williams' nærmest dæmoniske vokal der er særligt kendetegnende for Eyehategod. 

Eyehategod deler bandmedlemmer med Corrosion of Conformity, Crowbar, Corrections House, m.fl.

It’s impossible to describe New Orleans sludge outfit Eyehategod without using the term “legendary" - Exclaim

Eyehategod are sludge, and sludge is Eyehategod. There is no way around it – Cvlt Nation

 

På touren medbringer EHG norske TOMBSTONES. Bandet udgav i 2013 deres tredje album 'Red Skies and Dead Eyes' - 44 minutters doom fra de mørkeste norske skove! "The riffs and grooves penetrate your soul like a demon from ancient caves!"

 

LLNN

LLNN fra København spiller post-apokalyptisk sludge metal kombineret med dronet og noisy synth. Bandet er relativt nye på den danske musikscene, og er aktuelle med deres debut EP “Marks” (2014) og har et fuldlængde album på vej i 2015. LLNN indledte deres live-debut med en tour i Tyskland i slutningen af 2014, og skal blandt andet til Island og Tjekkiet at spille senere på året.

Bandet har modtaget flotte ord for deres lyd fra det anerkendte musikmagasin IDIOTEQ.COM; “From the first moment I knew that I was in the presence of an exceptional band. Inhuman sonic experiments”. - Karol Kaminski

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 07. apr 2015
Add to Calendar