FREDAG 12. DEC 2014 - KL 21.00
ENTRÉ: 60KR

DEN MAGNETISKE ØRN

DJ OPLØST MØNSTERMUSIK

DJ CHINCHILLA

Den Magnetiske Ørn udsender d. 12/12 deres selvbetitlede debutalbum, og det bliver fejret med en ekstra minderig koncert på Loppen.

Sidst Den Magnetiske Ørn gæstede Loppen blev det til en musikalsk aften af de helt store. Bandet formåede på alle måder at invitere publikum ind i deres musikalske sfære, der er blevet beskrevet som eksplosivt og charmerende melodiøst med et både episk og psykedelisk tekstunivers.

Den Magnetiske Ørn formår at kombinere et grundlæggende imødekommende udtryk med et par veludførte avantgardistiske greb og skaber på den måde en vild og anarkistisk form for eksperimentalpop. Bandet har en legende, åben og fælles tilgang til at spille musik og ønsker at give publikum en oplevelse af musikkens almægtige kraft.

Med rødder i Abu Dhabi, Bosnien, Nordjylland og København taler Den Magnetiske Ørn et globalt sprog og besidder et verdensomspændende vingesus, der vil føre dem langt ud over Danmarks grænser. Bandet har allerede optrådt på festivaler i Tyskland, Egypten og Dubai. Til sommer tager de på turné i Europa samt Egypten og Etiopien. Et af dansk musiks fyrtårne Kresten Osgood har kaldt bandet for “revolutionerende” og hævder, at Michael Rexen er Danmarks mest spændende vokalist.

Før og efter koncerten vil henholdsvis DJ Opløst Mønstermusik og DJ Chinchilla bemægtige sig dj-pulten.

Den Magnetiske Ørn består af: 

Michael Rexen - vocals, lyrics, radio, electronics

Martin Ullitz Dahl - guitars, harmonizer vocal, marchengo, harmonica

Adi Zukanovic - synth, commodore 64

Matias Wolf - acoustic and electrified drums

 
TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 12. dec 2014
Add to Calendar