FREDAG 08. APR 2016 - KL 21.00
ENTRÉ: 50KR

DEADPAN INTERFERENCE

ECSTASY IN ORDER

WAVER

Deadpan Interference

Deadpan Interference er af en sjælden art. De spiller noget af de tungeste noiserock på den københavnske scene, og deres lyd er så massiv, at den hamrer dine øjne i jorden og tvinger dine tanker ind mod de dybere dele af dig selv.

Men samtidig præsenterer deres lydlandskab meget mere end de hamrende kræfter, som tordnende bass og trommer fremkalder. Svævende, mild vokal smelter sammen med vibrerende melodier og skaber en oplevelse af tidløs, eksperimenterende rock, der overrasker og interesserer. Det er dette vævede net af udvidende lyd, der løfter Deadpan Interference langt op over det almindelige, hårdtslående band.

 

Ecstasy in Order

Raum eins skriver meget rammende: "Deres nyeste sang ‘Newborn Brothers’ er lyden af britisk klubmusik ca. 1990; piano og trommemaskine + twangguitar, mens deres fem måneder gamle EP ‘Madonna’ med sine synthflader passer bedre til den melankoli, som naturligt følger med aftenen efter festen."

 

Waver

Waver vil denne aften opleves som en akustisk, to mand høj, optræden. Det er den første koncert Waver spiller siden foråret '15 og der vil i denne forbindelse præsenteres udelukkende nyt materiale. 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 08. apr 2016
Add to Calendar